Karne Töreni

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı ilk dönemini tamamlandı. Son sınav dönemi sonrası karne not ortalamaları hesaplamaları da bitti. Okul Müdürü M. Jean-Michel DUCROT ve Okul Müdür Başyardımcısı Ayla AĞIRBAŞ, 262 öğrenciye Takdir Belgesi, 200 öğrenciye Teşekkür Belgesi ve 36 öğrenciye Onur Belgesi dağıtmanın gurur ve mutluluğunu yaşadılar.

Mezuniyet töreni, her seviye için piyano veya keman eserlerinden oluşan müzik dinletisiyle başladı. Öğrencilerimizi kutluyor ve yeteneklerini izleyici önünde paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.

Dönem çok hızlı geçti ve 12. sınıf öğrencilerimizin birkaç ay içinde bizi terk edeceğini ve 134. dönem mezunları olacaklarını anladık. Hepinize mükemmel bir yarıyıl tatili diliyoruz!