Kendini Keşfet

Bu yıl üçüncüsü düzenlenmekte olan SM-Art Müzik yarışmasının duyurularını okulumuzun internet sitesinde, sosyal medya hesaplarında ve okul içinde heyecanla duyurduk. Her yıl düzenlemekten mutluluk duyduğumuz bu anlamlı yarışmanın katılımcıları yine sadece okulumuzun öğrencilerinden oluşmaktadır. 10 Ekim 2022 tarihinde duyurusunu yaptığımız SM-ARt Müzik yarışması 31 Ocak 2023’te sona erecektir.

Uzun bir hazırlık zamanı olan yarışma için katılımcıların performanslarını hazırlayacakları videolar ile sunmaları istenmektedir, bu sebepten lütfen son başvuru tarihini kaçırmayınız. Üç farklı kategoride kendilerini keşfetme ve ifade etme fırsatı bulabilecek olan gençlerin, yeteneklerini sergilemek konusundaki seçenekleri oldukça fazla. Yarışmaya isterlerse Vokal kategorisinde katılarak şarkı söyleyebilirler. Enstrüman İcra kategorisinde katılarak bireysel olarak istedikleri enstrümanla istedikleri parçayı çalabilir ve hatta şarkıya solo cover yaparak yeni yorumlarını sunabilirler. Vokal kategorisinde ve bireysel enstrüman kategorisinde katılımcı olacak kişilerin seçtikleri şarkının arka planda sözsüz hali ile duyulması önemlidir.

Değerlendirmeler bu şekilde yapılacaktır. Ayrıca katılımcılar, kendi gruplarını kurarak grup kategorisinde de yarışmaya katılabilirler. Kendi gruplarını kurabilecek olan öğrencilerimiz için çalacakları şarkılar enstrümantal olabileceği gibi sözlü şarkıların yorumuda yapılabilir. Farklı dilde ve farklı tarzda icra edilebilecek şarkılar için yaratıcılık tamamen katılımcılarımıza aittir. Grup katılımcıları için kişi sayısı iki kişi ile sekiz kişi arasında olması gerekmektedir. Bireysel kategoride yarışmaya katılan bir katılımcı grup kategorisinde yine yarışmaya katılabilir. Bu bakımdan lütfen çekimser kalmayın. Sevgili gençler; yeteneğinizin sınırı yok, grubunuzu kurun ve istediğiniz şarkı ile yarışmaya katılın. Bireysel veya birlikte her halinizle yeteneğinizi sergilerken çok başarılısınız. Sizi dinlemek ve izlemek, başarılarınızı alkışlamak bizler için çok keyifli.

Başarılar…