Kulüpler başlıyor

“Geçtiğimiz haftalarda kulüp seçimlerini yapmış olan 9, 10 ve 11. sınıf  sınıfı öğrencilerimiz, 3 Ekim 2022 itibariyle kayıt oldukları kulüplerde faaliyetlerine başladılar.

Tanıtım gününde rehberlik servisi desteği ile kulüp sorumlusu uzman hocalarımız, ne tür çalışmalar yaptıklarını öğrencilerimize tanıttılar. Öğrencilerimiz kendi ilgi alanlarını da göz önüne alarak, en yatkın oldukları kulüpleri listelediler ve üst tercihlerindeki kulüplere yerleştiler.

Her haftanın ilk günü Gastronomi’den Robotik’e, Drama’dan Müzik Kulübü’ne kadar uzanan 24 ayrı kulüpte öğrencilerimiz çalışmalarını gerçekleştirecekler. Her öğrenci kendi ilgi alanlarına göre yerleşmiş olduğu kulüpte cevherini ortaya çıkararak, sosyal ve eğitsel aktivitelerde eşsiz benzersiz ürünler ortaya koyacak. 9. sınıf öğrencilerimizin ilk kez katıldıkları bu faaliyetlerde Saint Michel’deki ilk kulüp projelerini de üretme fırsatı bulacaklar.

Tüm öğrencilerimize ışıklarının parlayacağı, keyifli bir kulüp yolculuğu dileriz!”