Nakil dönemi açıklamaları 2017

14 Temmuz-20 Ağustos tarihlerinde hiçbir kayıt işlemi yapılmayacaktır.
21 Ağustos Pazartesi günü itibariyle kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınacaktır.

Buna göre,
Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları internet sitesi ön kayıt linkinden yapılır.
(Okulumuza daha önce ön kayıt yaptırmışsanız ön kaydınızı ilgili tarihlerde hızlıca yenileyebilirsiniz. İlk kez ön kayıt yapıyorsanız ve henüz bir liseye kayıt yaptırmadıysanız okul numarası bölümüne öğrencinin ortaokulundaki okul numarasını yazınız; bir liseye kayıtlı iseniz lise tarafından verilen yeni okul numarasını yazınız.)

Nakil işlemi, okulumuzdaki kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra, e-okul üzerinden gerçekleştirilir.

Nakil dönemi kayıt saatleri
8.30-12.30 Ön kayıt
13.00-15.00 Asil Liste Kayıt
15.00-17.00 Yedek Liste Kayıt

Ön kayıt sadece yapıldığı gün için geçerlidir. Kayıt tamamlanmamışsa ön kaydın her gün veli tarafından yenilenmesi gerekir.
Kayıt işlemleri ile ilgili internet sitesinde daha önce yayınlanmış bilgiler aynen geçerlidir. Lütfen okuyunuz.