NDS Spor Festivali

29-30 Mart 2019 tarihlerinde Notre Dame De Sion Fransız Lisesi’nde düzenlenen spor şenliğine Okulumuz yanı sıra İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Sainte Pulcherie Fransız Lisesi, Galatasaray Lisesi ve ev sahibi olarak Notre Dame De Sion Fransız Lisesi katılmışlardır. İki gün boyunca devam eden zevkli, çekişmeli zaman zaman heyecanın doruk noktalarına ulaştığı güzel dostlukların başlamasına dair ve kalıcı olacağına dair temellerin atılmış olmasını görmek ayrıca sevindirici olmuştur.

Okulumuz; Kız Basketbol, Kız Futsal, Mix Voleybol, Erkek Masa Tenisi, Kız Masa Tenisi, Satranç, Bayrak Yarışı, Mekik Koşuları, Engelli Parkur koşuları, Tırmanma, Havuzda Renk Oyunu, Havuzda satranç Oyunu, Su Topu ve Dans gösterileri olmak üzere 60’a yakın sporcuyla bütün branşlarda katılım göstermiştir.

Şenlik boyunca Öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda;

Satranç: Takım 1. Lik

Satranç Bireysel: 1. Mehmet Burak S.   3. İbrahim M.

Kız Masa tenisi: 3.lük

Kız Basketbol: 2.lik