Okul Aile Birliğimizin Yeni Yıl Kermesi

Okul Aile Birliğimiz öncülüğünde tüm lisemizin katılımıyla gerçekleştirilen “Yeni Yıl Kermesi”, okulumuzun öğrenci kulüp projelerine destek ve yine sivil toplum kuruluşlarına yardım amacıyla düzenlendi. El emeği pek çok ürünün yanı sıra, farklı gastronomik lezzetlerin ve Saint-Michel temalı hediyelerin satışa sunulduğu organizasyon Robotik Kulübümüze katılacağı First Robotics Competition (FRC) için de destek oldu. Aynı zamanda Sosyal Yardımlaşma Kulübümüz aracılığıyla Gaziantep’teki yardım çağrısına destek olan kermes, İnteract kulübümüzün geleneksel olarak kurduğu “Dilek Ağacı” na da ev sahipliği yaptı. Bahar ve Yeni yıl temalarıyla yılda iki kez düzenlenen bu güzel etkinlik sosyal farkındalık yaratan ve toplumsal fayda odaklı çerçevede yürütülüyor.