Saint Michel Fransız Lisesinde Cumhuriyet’imizin 100. Yıl Etkinlikleri IV. Gün

100.yıl etkinliklerimizin dördüncü günü, Beden Eğitimi öğretmenimiz Kazım Uzun’un öncülüğünde Suadiye’de yapılan “Bisiklet Buluşması” ile başladı. Cumhuriyet’imizin 100. yıl coşkusunu tüm canlılığıyla yansıtan öğrencilerimiz etkinlik boyunca çok eğlendiler ve önceden belirlenen güzergahta, bayraklarla süsledikleri bisikletleriyle sokakları şenlendirdiler. Okulumuzda da öğrencilerimiz Rana Digili, Simten İdil Türker ve Mert Nihad Dayıoğlu “Öğretmen Ol Etkinliği” kapsamında; “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar 1950-1960 Arası Taş Plak Dönemi” başlıklı sunumlarını yaptılar.

Sunumları sırasında taş plaktan Atatürk’ün sevdiği şarkıları da dinleten öğrencilerimiz, dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar.  Ardından, Hazırlık öğrencilerimize ve 9. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak yapılan “Cumhuriyet’in 100. Yılı Hazine Avı Yarışması” okul bahçesinde gerçekleştirildi. Rekabetin oldukça yüksek olduğu yarışmayı kazanan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Jean Michel Ducrot tarafından verildi.