Saint-Michel Lisesi TV8’in merceğinde…

Gelecek yeni eğitim döneminin hazırlık sınıfları kayıtları sürerken, Saint-Michel Lisesi de dikkatlerin odağında. Aşağıdaki linkte, eğitim yılı sonu vesilesiyle gerçekleştirilen ve bizim gibi yabancı liselerin avantajlarını anlatan röportajı izleyebilirsiniz. Okul projemizin 6 temel açısını anlatmanın dışında (bu temel prensipleri buraya tıklayarak görebilirsiniz), lisemiz öğrencilerimize artık daha rahat lojistik imkânlar sunan yeni bir yapıyı da içinde barındırıyor.

Okul projemiz eğitim camiası içindeki iletişimi güçlendirip geliştirmeyi önerirken, bireysel gelişim için de dünyaya açılmayı hedefliyor. Kurumumuz, öğrencilerine Saint-Michel’deki eğitim yılları boyunca, birebir rehberlikte kararlı bir şekilde ısrar ederek, kişiye (her öğrenciye) özel oluşturulan eğitim yaklaşımı sayesinde, gençlerin yükseköğrenim seviyesinden önce kendi yollarını daha iyi çizebilmelerini amaçlıyor.

Misyonumuzun önemli diğer bir noktası da, geleceğin iyi ve sorumlu vatandaşlarını yetiştirmek için doğru pratikleri kazandıran bir dijital eğitimi uygulamak.

Yine bu doğrultuda sosyal yardımlaşma ve ekolojik-vatandaşlık bilincinin kazandırılması, öğrencilerimizin çevrelerine ve özellikle de gezegenimize karşı sorumluluk sahibi bir eğitim almaları lisemizin en güçlü ve kararlı olduğu alanlar olarak öne çıkıyor.

Yeni binamız ve lojistik yapılarımız sayesinde, genel pedagojik projemizi zenginleştiren farklı aktiviteleri geliştirebilmekteyiz.

Sizleri bu yeni çerçevede; 2019-2020 eğitim yılı için karşılamaya hazırız.