Saint Michel Okul Meclisi Başkanlığı Seçimi…

Okulumuzda, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen ‘’Başkanlık Seçimi’’ heyecanı yaşandı. Seçim çalışmaları, her sene olduğu gibi her sınıfın kendi sınıf temsilcisini seçmesiyle başladı. Sınıf temsilcileri içinden okul başkanlığına aday olan üç öğrencimiz, kendi ekiplerini kurdular. Propaganda sürecinde adaylarımız; ekipleriyle birlikte tanıtım videosu hazırladılar. Daha sonra tüm öğrenciler seçim sandıklarında oylarını kullandılar. Yapılan seçim sonucunda 12. Sınıf öğrencimiz Ali Yavuz Günay Okul Başkanlığına seçildi.

Başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten tüm aday öğrencilerimizi, seçilen okul başkanımızı ve tüm ekipleri kutluyor, başarılar diliyoruz. Ayrıca oy kullanarak seçim sürecine destek veren  tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.