Saint Michel’de Müzisyen Var!

Pandeminin bizleri birbirimizden, sevdiklerimizden ,okulumuzdan uzakta tuttuğu bu süre boyunca üretmekten vaz geçmeyen, yaratıcı ve yetenekli gençlerimize teşekkürler.

SMART CONCURE DE MUSİUQE bu yıl okulumuzda ilk defa düzenlendi.Katılımın yüksek olduğu yarışmada İcra, Beste ve Orkestra kategorilerinde yeteneklerini sergileme fırsatı bulan gençler mesafeleri müziğin birleştirici gücü ile aşmayı başardılar. Okulumuzun her kademesinden Müzik Yarışmasına katılan öğrencilerimizin yaratıcı, birleştirici, özgüvenli tavırları heyecan vericiydi.

Müziğin  insan hayatında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu, hayatımızın müziğin ta kendisi olduğunu eğlenerek bir kez daha öğrenme fırsatı bulduk. Katılım sağlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İCRA (ENSTÜRÜMAN) KATEGORİSİ

1.Kutalp (10D)

2.Emre (10E)

3.Tuna (11A) ve ŞİMEL (10D)