Sanat Festivali

Geleneksel Saint Michel Sanat Festivali bu yıl da her yılki gibi neşeli, eğlenceli ve yoğun geçti.

Sabah spor salonumuzda arp eşliğinde yoga seansıyla başlayan ve katılımcıların ruhunu dinlendiren  program, bahçede Kimya Kulübü öğrencilerinin hazırladığı doğal parfüm ve oda parfümü yapımı atölyesi ile devam etti.

Tiyatro salonumuzda ise Türkçe Tiyatro Kulübünün sahnelediği Stanislav Stratiyev’in ‘ Otobüs’ adlı oyun öğrencilerimize keyifli anlar yaşatırken tiyatro etkinliğini, okul gruplarının sahne aldığı konser takip etti.

Etkinliklerimizde farklı okullardan gelen konuklarımız ve mezunlarımız da bizimleydi.

Abdurrahman Köksal İlköğretim Okulu ritim grubu oynak parçalarıyla izleyenleri coştururken dans grubu da kıvrak danslarıyla ortamı iyice şenlendirdi.

Eski mezunlarımızın konseriyle oluşan romantik atmosfer Saint Michelliler’i ortak bir potada kaynaştırdı.

Dans Kulübü öğrencilerimizin dans performansı ve Abay Project  grubunun Horon gösterisi ise izleyenlere görsel bir şölen sundu.

Gün boyunca devam eden Langırt Turnuvası ve bahçe oyunlarından sonra

‘Yüksek Sadakat’ grubunun sahne aldığı konserle sonlanan festivalimizden tüm Saint Michelliler ve konuklarımız yorgun ama mutlu ayrıldılar.