Şişli Genç Kızlar Voleybol Birinciliği

09-14 Mayıs tarihlerinde ilçemizde genç kızlar arasında düzenlenecek voleybol birinciliğine katılmak üzere hazırlıklarını sürdüren öğrencilerimizin heyecanı maçların başlamasına yakın iyice artmıştır. Yıllardır katıldığımız bu organizasyonlarda yüzler değişse de heyecanlar hiç değişmiyordu. Ne mutlu ki bu heyecan bizleri daha da motive eden tatlı bir etkileşime dönüşüyordu. Başta kaptanımız ve aynı zamanda takımımızın ateşleyicisi Elif olmak üzere bütün sporcular artık maçlara hazır olduklarını ifade ediyorlardı. Beklenen gün geldi ve ilk maçlarını kazanan kızlarımızın sonuçtan daha çok sergiledikleri birliktelik, aidiyet ve temsil olgunluğu, rakibe saygı takdire değerdi. Maçlar eleme usulü oynanıyordu. İkinci maç, üçüncü maç derken yarı finali de geçen öğrencilerimiz finale kalmanın haklı gururunu yaşadılar.

Bu aralarda küçük sakatlıklar da olmuyor değildi ama kızlarımız hepsini aşacak tedaviler ve  moral, motivasyonla kendilerini besleyip sakatlıklarını adeta tamir ediyorlardı. Finalde diğer gruptan karşımıza çıkacak takımı bekliyorduk artık. Daha sonra öğrendik ki rakibimiz kardeş okulumuz olan Notre Dame De Sion Fransız Lisesi olmuştu. Final günü oynanan üçüncülük, dördüncülük maçının ardından başlayan maçımız oldukça çekişmeli setlere sahne olsa da maç sonunda takımımız 3: 1.’lik net bir skorla şampiyonluğu elde etmiş oldu. Bu net başarı bütün sporcular ve bizler için sevindirici oldu.Fakat daha da önemli olan ve bizlere gurur kaynağı olan mağrur duruşlarını bozmayıp rakip takım arkadaşlarıyla kucaklaşıp, tebrikleşen sporcularımızdı.Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun altını bir kez daha çizmeleri çok şık durdu. Tebrikler gençler! Saygın ve saygılı davranışlarınız için ayrıca teşekkürler.