SMart Mimari Tasarım Yarışması (2021-2022)

Bu yıl Kasım 2021-Ocak 2022 ayları içerisinde ikincisini düzenlediğimiz “Tiny House Dış Mekân ve Peyzaj Tasarımı” konulu SMart Mimari Tasarım Yarışmasına katılan öğrencilerimiz yine özgün tasarımları ile katıldılar.

Belirlenen temaya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük, ayrıca Ekolojik ve sürdürülebilir yaşama uygunluğu ile; Çevre dostu malzemeler kullanarak, çevreye uyum sağlayan, ayrıca yağmur suyu depolama (bahçe sulama vb), temiz enerji kaynaklarını kullanma (güneş enerjisi, rüzgâr enerjisi vb), atıkları değerlendirme (kompost yapımı ve atık su) gibi kriterler dikkate alınarak çevreye duyarlı tasarımlara öncelik verilmiştir.

Tiny House Dış Mekân ve Peyzaj Tasarımı yarışmasına katılan öğrencilerimizin eserleri jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle kazananlar belirlendi. Yarışmaya katılan ve kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kazanan öğrenciler:

1. lik Ödülünü alan öğrenci: 11-C sınıfından Elif Ş.
  2. lik Ödülünü alan öğrenci: 12-C Başak Ç.