Tenis Günleri

9-10 Mayıs tarihlerinde Sainte Pulcherie Fransız Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ve artık geleneksel hale gelmiş olan Tenis Turnuvasına kız ve erkek öğrencilerimizin büyük ilgisi ve isteği ile katıldık. Daha çok lisanssız ve yeni başlayan öğrencileri teşvik ettiğimiz bu turnuva baharın son ayı olan yeşillerin ve çiçeklerin ılgıt ılgıt koku saldığı güzel bir Mayıs gününde fenerbahçe Dalyan tesislerinde yapıldı.

Öğrencilerimiz Fransızca eğitim veren okul öğrencileri ile hem dostluğu hem yarışma duygularını bir arada kotarabilecekleri iki değerli günü birlikte geçirmek üzere dikdörtgen alanın etrafında toplanmışlardı. Civciv misali tenis topları dikdörtgen alanın içinde değişik duygular uyandırıyordu. Öğrenciler diğer okullardan tanıdıkları veya yeni tanıştıkları rakipleriyle kah maçlar hakkında görüş alışverişinde bulunuyor, kah da artık yavaş yavaş kendini hissettiren sıcak hava ile ilgili serzenişlerde bulunuyorlardı. Çok zevkli ve çok çekişmeli ama ille de dostça ve centilmence geçen maçlar izledik. Bu turnuvayı düzenleyen liseye ve coşkulu katılım gösteren tüm sporcu öğrencilere spor ve sporcular adına teşekkür etmek isteriz.