Umut dolu bir Yeni Yıl

2024 yılına girerken  İstanbul Saint-Michel Lisesi, tüm çalışanları için umut ve fırsatlarla dolu bir dönemi karşılamaya hazırlanıyor. Okulumuzu böylesine dinamik ve ilham verici bir yer haline getiren tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve çalışanlarımıza  en içten dileklerimizle mutlu bir yıl  diliyoruz.

Öğrencilere,  bu yeni yılın akademik ve kişisel gelişim için verimli geçmesini ayrıca kendilerini   keşfetmek, öğrenmek ve büyümek için fırsatlarla dolu olmasını diliyoruz. Sınıflar merakın teşvik edildiği, yaratıcılığın beslendiği ve bilginin paylaşıldığı yerler olsun.

Öğrencilerimize tutku ve kararlılıkla rehberlik eden özverili öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelecek nesillere ilham verme konusundaki kararlılığınız paha biçilemez ve geleceği şekillendirme şevkiniz  için minnettarız.

Çocuklarının eğitiminde çok önemli bir rol oynayan ebeveynlere, çocuklarının büyümesini ve öğrenmesini izlerken gurur ve sevinç dolu bir yıl dileriz.

Birlikte, önümüzdeki zorlukların üstesinden gelmeye hazır, güçlü ve birlikte bir eğitim ortamı oluşturalım. Bu yeni yıl, işbirliğin, yeniliğin  ve ortak başarının zamanı olsun. Saint-Michel Lisesi olarak, 2024’ü coşku ve kararlılıkla karşılamaya ve herkes için umut verici bir gelecek inşa etmeye hazırız. Her birinize mutlu yıllar!