Yeditepe Üniversitesi Gezisi

Öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerini  kolaylaştırmak,  motivasyonlarını   arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerine olanak vermek ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine; bölümler, üniversite ve  üniversitede yaşam hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla yaptığımız üniversite gezilerinin sonuncusu Yeditepe Üniversitesi’ne oldu.

1. sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen gezi 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü  gerçekleşti.

Gezinin başlangıcında, konferans salonunda okulun genel tanıtımının yapıldığı  bir video  sunumu gerçekleştirildi.. Sunumdan sonra Üniversitenin çeşitli fakültelerinden  öğrenciler ve öğretim görevlileri  sunumlarıyle program devam etti.

Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim görevlisi Vecdi İbrahim Büyükyüksel , Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı  Yrd. Doç. Dr Gökçe Bayındır Goularas, Ticaret Bilimleri Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr.  Tülay Yazar Öztürk, öğrencilere üniversite eğitiminde ve seçiminde gözönünde bulundurmaları gereken önemli bilgiler aktardılar ,  bölümleriyle ilgili  bilgiler verdiler ve öğrencilerin sorularını cavaplandırdılar.

Daha sonra okulun fiziki yapısı tanıtıldı; mimarlık ve    hukuk fakülteleri gezildi.

Öğrencilerimiz gezide; fakülteler, bölümler hakkında bilgi  sahibi oldular,  okulun fiziki yapısını ve  sosyal etkinlik alanlarını tanıma ve yerinde görme imkanı buldular.