Yeni Okul Projesi 2022-2027

Saint-Michel Lisesi’ndeki ekipler, okul projesini revize etmek ve yeni öğretim yılının başında öğrencilere ve ailelere sunmak için birkaç aydır çalışıyorlar.

Okul projesi, okulun faaliyetlerini hedefler ve eylem programları şeklinde belirler. Okulun kendini geliştirmek için yapmayı planladığı değişikliklerin yol haritasıdır.

Tüm paydaşlarla diyalog içinde bazı öncelikli alanlar belirledik. Amaç, seçilen önceliklerin okulun kolektif vizyonuyla uyumlu olmasını sağlamaktır.

Daha sonra bir dizi eylem tasarladık ve okulumuzun eğitim sistemini daha da iyileştirmek için önümüzdeki 5 yıl boyunca uygulayacağımız önerilerde bulunduk.

Sizleri, buraya tıklayarak okul projesini okumaya ve keşfetmeye  davet ediyoruz ! Öğrencilerimizin keyifli ve özenli bir ortamda eğitim görmeleri için programımızın ve eğitim projemizin tutarlılığını birlikte sağlıyoruz!