Yıl sonu kermesi

Okul Aile Birliği üyeleri son sınıf öğrencilerimizle beraber 19 Aralık Salı günü başarılı bir yeni yıl  kermesi hazırladılar. Tüm öğrencilere samimi ve mutlu  bir an yaşatmak adına herkes Jeanne d’Arc salonunun süslenmesine katkıda bulundu.

Son sınıf öğrencileriyle Okul Aile Birliği velileri tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler,tatlılar, geleneksel Noel pastaları öğle yemeği saatlerinde öğrenciler tarafında çok beğenildi.

Diğer yandan Okul Aile Birliği üyeleri, öğrencilerin satın alabilecekleri  Noel ve Yılbaşı için hediyelik çeşitli eşya, seramik ve hediyeler de hazırlamışlardı.Satışlardan sağlanan para, Sosyal Yardım Kulübümüzün Türkiye’nin Güney Doğusundaki  Şırnak ilçesinde bulunan bir devlet okuluna yardımcı olacak bir proje hazırlamasına destek olmalarına olanak tanıyacaktır.

Bir kez daha yardımlaşmanın önceliklerinden biri olduğunu gösteren öğrencilerimizin dinamizmini  ve katılımlarını  kutluyor !  Emeği geçen tüm ailelerimize de teşekkür ediyoruz.