Robotik Kulübü

SORUMLU ÖĞRETMENİ

Enseignant Responsable

SERHUN KAYIKÇI & YİĞİT EFE YAŞAR

Robotik Kulübü öğrencileri bu kulüpte  mekanik, elektronik, yazılımsal ve 3D tasarım bilgisini geliştirebileceği, son derece yaratıcı ve eğlenceli bir ortamda robotlar yapabilecekler. Kulübümüzde tamamen öğrenci fikirleri baz alınır  ve yapılacak projeler öğrencilerin istekleri doğrultusunda gerçekleşmektedir. Neler mi yapıyoruz? Çizgi izleyen robot, mesafe algılayan robot, arduino yazılımları ile devre kontrolü. Bunlar geçtiğimiz sene yaptığımız  bazı projelerdir. Kulübümüz 2 sene önce açılmış olmasına rağmen, açıldığı sene yapılan çizgi izleyen ve mesafe algılayan robot projesiyle girdiği yarışmada 3. lük ödülüne layık görülmüştür. Robotlara meraklı robotik alanına ilgi duyan bütün öğrencilerimizi kulübümüze çağırıyoruz. Yeni projeler, yeni fikirler ve yeni takım arkadaşları için sabırsızlanıyoruz.